Press "Enter" to skip to content

Copii premianți crescuți doar de bunică după ce mama a fugit în lume, iar tatăl nu a existat niciodată

Din familiile necăjite pleacă oameni mari, iar cei doi copii crescuți doar de bunică ar avea foarte multe de oferit acestei lumi nu foarte prietenoase cu ei. Cozmanciuc Maria, o bunică din satul Ionășeni, comuna Trușești, își crește singură cei doi nepoți de doar 12 ani, respectiv 17 ani.

Mama i-a părăsit de mai bine de 10 de ani și a uitat complet de ei. Tată nu au avut niciodată, cel puțin în acte. Însă cu toate acestea, amândoi sunt premianți. Diplomele sunt afișate cu mândrie pe pereții sărăcăcioși ai casei, în condiții în care traiul este tot mai greu, mai ales dacă ne gândim că în curând vine iarna.

Bântul bate în casă iar pereții nu mai au mult și cad.

Daniel i-a vizitat astăzi cu mai multe bunuri și solicită ajutorul oamenilor cu suflet mare. Băiatul de 12 ani poartă numărul 42 la încălțăminte, iar cel de 17 ani poartă 46.

De asemenea, cine dorește să le ofere personal o mână de ajutor, trebuie să meargă în satul Ionășeni din Comuna Trușești, pe strada 48 nr 15. Bunica se numește Cozmanciuc Maria și poate fi contactată la numărul 0754517658 sau la numărul lui Daniel, 0757369356.

[ngg src=”galleries” ids=”5″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *