Press "Enter" to skip to content

Consiliul Județean Botoșani greșește, cetățeanul de rând plătește!

Vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a declarat astăzi într-un interviu pentru Monitorul de Botoșani, că am greșit cu toții.

Se referă, probabil, la dumnealui. La domnul Costică Măcăleți, a cărui fotoliu l-a ocupat cât președintele CJ Botoșani a fost în concediu medical. La colegii săi din Consiliul Județean Botoșani. La proiectanți. La colegii din Guvernul României, care au mărit salariile într-un mod puțin iresponsabil, astfel încât nu s-a mai prezentat nimeni la licitație.

Banii alocați inițial nu mai sunt suficienți, iar de aceea nu îi vrea nimeni.

Și poate că și noi suntem vinovați. Nu ne-am făcut auziți, atunci când trebuia. Nu am ieșit la vot, atunci când trebuia. Iar când am ieșit la vot, am puș ștampila greșit.

Dar ce altă vină mai are cetățeanul de rând din Botoșani?

Cetățeanul de rând e bun de plată…

Avem drumuri proaste, iar asta ne costă foarte mult. Consiliul Județean Greșește, iar cetățeanul de rând plătește.

Vezi si:  Șofer de tir botoșănean DISPĂRUT în Italia

Plătim rovinietă, deși dăm dintr-o groapă în alta.

Plătim amenzi, dacă ne oprește RAR-ul și constată că avem defecțiuni la mașină, cauzate cel mai probabil de Drumul Strategic.

Plătim cu timpul nostru, pe care îl pierdem mergând cu a doua, pentru că altfel nu se poate.

Plătim reparațiile la mașini, pe care le facem tot mai des.

Plătim grav, atunci când Ambulanța, Poliția sau Pompierii trebuie să ajungă de urgență, iar starea drumului nu le permite acest lucru.

Plătim cu propria sănătate, înghițind praful de pe drumurile județene din pământ, piatră și gropi.

Și plătim cu imposibilitatea de a ne dezvolta ca județ. Plătim deoarece nu putem dezvolta o afacere în mediul rural, deoarece infrastructura plătește.

Cetățeanul de rând plătește, dar cine decontează? Plătim pentru că îi votăm an de an, deși nu ne oferă nimic mai mult decât promisiuni mincinoase. Am greșit, așa că plătim. Ei au greșit… de ce nu plătesc?

Vezi si:  Botoșaniul prinde culoare! Asociația Happy pregătește jocuri interactive pentru copii desentate pe aleile din parcuri

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *