Press "Enter" to skip to content

Consiliul Județean Botoșani a găsit cauza pentru care nu se prezintă nimeni la licitația pentru Drumul Strategic!

Deși inițial vicepreședintele CJ Botoșani Dorin Birta a declarat că nu cunoaște cauzele pentru care nu se prezintă nimeni la licitație, în final a găsit un țap ispășitor.

Conform stiri.botosani.ro, Dorin Birta dă vina acum pe constructori. Cu toate acestea, se pare că ideea de a pasa vina la constructori nu a fost întocmai prea inspirată. Practic, constructorii spun că bugetul alocat este prea mic, iar astfel indicatorii tehnico-economici au fost depășiți. Iar acest lucru este cauzat de măririle de salarii nejustificate din ultimul timp pe care guvernul format din majoritatea PSD + ALDE le-a promovat.

Dar, deși a aruncat o parte de vină pe seama constructorilor, Dorin Birta spune totuși că nu înțelege motivele pentru care nu s-a prezentat nimeni la licitație.

În continuare, nimeni nu se scuză și nimeni nu își asumă responsabilitatea acestui eșec cunoscut cu numele de Drum Strategic.

Motivul pentru care Dorin Birta nu demisionează este timpul generos pe care l-am avea la dispoziție:

Vom scoate din nou la licitație, avem timp să facem asta, termenul fiind de 32 de luni de la câștigarea licitației, deci expiră în 2022, luna octombrie, deci vom avea timpul necesar pentru a mai face încă o licitație pentru asta”

Dorin Birta, stiri.botosani.ro

În ciuda timpului generos cu care se laudă domnul Dorin Birta, șoferii din Botoșani au din ce în ce mai puțină răbdare, anunțând noi proteste.

Vezi si:  New York, this is your last chance

Adevărata cauză a eșecului Drumului Stregic: bugetul prea mic!

Motivul pentru care nimeni nu se prezintă la licitație pare destul de clar, mai puțin pentru conducătorii județului care se prefac că nu înțeleg cauzele, poate că la rândul lor se fac vinovați de această situație. Practic, însuși partidul pe care îl reprezintă a făcut ca Drumul Strategic să devină imposibil.

Practic, în urma măririlor de salarii din timpul guvernării PSD, suma de 272 milioane de lei fără TVA alocată inițial fiind insuficientă pentru ca acest proiect să devină realitate.

DISTRIBUIE !

Shares

One Comment

  1. Alup Igus Alup Igus septembrie 13, 2019

    Cum naiba ai ajuns sa fii vicepreședintele cj analfabetule.Vindeai casete audio pe piata si acum esti mare,fără școală fără nimic un neica nimeni.Vai de noi in ce tara trăim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *