Press "Enter" to skip to content

Compasiune, nu amenințări! Cătălin Rotundu se implică în cazurile promovate de Daniel Câșlariu!

După experiența negativă pe care Daniel Câșlariu a avut-o la Brăești, acolo unde a primit amenințări de la primarul comunei pentru că a făcut un apel umanitar pentru o familie necăjită, în Dângeni a avut parte de o cu totul altă primire.

Asociația Grup Civic Botoșani a ajuns la Dângeni, în satul Iacobeni, pentru a ajuta familia Bindeac iar cazul promovat a ajuns și la urechile primarului Cătălin Rotundu.

Într-adevăr, probabil că nu trebuia să fie nevoie ca Asociația Grup Civic Botoșani să ajungă acolo și să facă acest caz cunoscut, astfel încât să se implice și primarul. Însă mai bine mai târziu decât niciodată și totodată mai bine compasiune decât amenințări.

Cătălin Rotundu s-a implicat și el în cazul promovat de Daniel, așa că a mers la familia Bindeac să ofere o mână de ajutor.

Întotdeauna am sprijinit și voi ajuta la acțiunile civice care au drept scop ajutorarea semenilor noștri, mai ales pe cei din comuna pe care o administrez, comuna Dângeni. Orice persoană, grup de oameni, asociații civice ori ONG-uri dorește sprijinul meu pentru ajutorarea unor oameni sărmani, să știe că oricând pot apela la mine și la colegii mei din primărie. Sunt mulți oameni care muncesc cu ziua, au venituri mici cu care nu pot asigura toate cele necesare copiilor. Cei mici au nevoie de haine, încălțăminte, mâncare sănătoasă și de educație. Este datoria noastră să îi ajutăm fiindcă ei sunt viitorul acestei țări. – este postarea primarului Cătălin Rotundu.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *