Press "Enter" to skip to content

Cinste lor! Tineri voluntari din Botoșani au strâns chiștoacele aruncate de iresponsabili

În timp ce unora nu le pasă câtuși de puțin de mediul înconjurător, mai sunt și persoane care își doresc ca Botoșaniul să rămână un oraș curat, lipsit de chiștoace și alte gunoaie aruncate la întâmplare.

Inițiativa a venit din partea celor de la Club MODAS Studio, un grup de tineri care și-au petrecut weekendul culegând chiștioacele aruncate de cei lipsiți de bunul simț.

În doar o singură oră aceștia au reușit să adune o mulțime de pungi pline cu chiștoace, ceea ce poate spune multe despre civilizația de care dau dovadă unii botoșăneni.

Acțiunea a avut loc pe Pietonalul Unirii, zonă în care mulți botoșăneni ies la plimbare uitându-și bunul simț acasă și ignorând complet coșurile de gunoi.

DISTRIBUIE !

Shares

One Comment

  1. Lavinia M Lavinia M octombrie 7, 2020

    Va rog sa mentionati in articol si de pagina ,,Nu arunca chistoace ” care este miscarea civica originala dupa care s-au inspirat( initiata tot de tineri cu bun simt care s-au saturat sa mai vada astfel de deseuri considerate insignifiante pe toate trotuarele etc).Din articol reiese ca este strict initiativa acestor botosaneni dar nu mentioneaza nimic de reprezentatii ,,Nu arunca chistoace” care s-au inscris/imprastiat in mai multe orase si incurajeaza cetatenii la implicare prin lipirea stickerelor cu mesaje, participarea la astfel de actiuni de curatare a strazilor etc .https://www.facebook.com/NuAruncaChistoace

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *