Press "Enter" to skip to content

Cetățenii din Dimăcheni au scăpat de primarul care refuza să intre în WC-ul școlii

Aroganța fostului primar din Dimăcheni de a refuza să intre în WC-ul școlii pe care elevii din comună sunt nevoiți să îl folosească zilnic a reprezentat picătura care a umplut paharul pentru locuitorii comunei.

Ștefan Cojocariu a fost primar din 2004 până în acest an, iar scorurile obținute au fost mereu răsunătoare. A candidat și în acest an, din partea PSD, însă a fost învins de către candidatul USR.

În toți anii de mandat, Ștefan Cojocariu și-a creat condiții favorabile la primărie, însă a ignorat total nevoile cetățenilor.

Primar în Dimăcheni este acum Marinel Moruz, un mic fermier din comună, iar faptul că face parte dintr-un partid care își propune să salveze România, le-a oferit o speranță cetățenilor din Dimăcheni.

Moruz Marinel, candidat din partea alianței USR PLUS, a fost ales cu 307 voturi, în timp ce fostul primar s-a clasat pe locul 3, cu 181 de voturi. Primarul care a stat 16 ani la cârma comunei a fost depășit și de Precob Emilia, care a candidat din partea PRO ROMÂNIA și a primit 226 de voturi.

sursă foto: Adevărul.ro

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *