Press "Enter" to skip to content

Celine Dion, tot mai bolnava

Cantareata canadiana Celine Dion si-a anulat, din motive de sanatate, toate concertele pe care le avea programate in Europa pana in aprilie anul viitor.

Celine Dion sufera de o boala neurologica rara, numita si „sindromul omului intepenit”, care ii provoaca intepenirea intregului corp si dureri mari. Potrivit precizarilor facute de echipa de presa a interpretei din Quebec, Celine Dion trebuie sa-si continue tratamentul. De altfel, cantareata, in varsta de 55 de ani, parea foarte, foarte slabita in aparitiile publice din ultima vreme.

„Incerc foarte mult sa-mi recuperez puterile, dar turneele pot fi foarte dificile. E mai bine sa anulez totul acum, pana când voi fi cu adevarat pregatita sa urc din nou pe scena” – spune Celine Dion intr-un comunicat de presa. Au fost anulate toate cele 42 de concerte ce urmau sa aiba loc in 2024. Totusi, medicii consultati de publicatiile muzicale din Statele Unite afirma ca e putin probabil ca interpreta sa poata reveni pe scena in forma maxima. Sindromul omului intepenit/rigid sau boala Moersch-Woltman e o tulburare neurologica foarte rara, ale carei cauze nu se cunosc. Boala se caracterizeaza prin rigiditate progresiva, mai exact contractii musculare progresive in zona musculaturii axiale.  Nu exista vindecare, ci doar tratament partial pentru efectele acestui sindrom.

Cel mai recent concert al cantaretei Celine Dion dateaza din martie 2020 si a fost sustinut în orasul american Newark. Dupa 50 de concerte in America de Nord, turneul ei mondial Courage World Tour a fost intrerupt de pandemia COVID-19.

Turneul nu a mai putut fi niciodata reluat, intrucat artista canadiana a anuntat apoi ca sufera din cauza unor spasme musculare. In cele din urma, medicii au stabilit diagnosticul. Este o boala autoimuna, ale carei cauze nu se cunosc.

Marilena

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *