Press "Enter" to skip to content

Caz Umanitar: Un tânăr a devenit cap de familie de la 20 de ani iar soarta nu a fost deloc prietenoasă cu el. Daniel Câșlariu cere ajutorul oamenilor

Noul caz umanitar al lui Daniel Câșlariu este despre un tânăr care, deși a fost încercat de multe ori de greutăți, nu a renunțat niciodată. Ioan Sîrbu este capul familiei încă de la vârsta de 20 de ani, atunci când s-a văzut nevoit să aibă grijă nu numai de frații săi ci și de mama sa bolnavă de cancer dar și de bunica paralizată la pat.

În doar o lună de zile și-a pierdut atât bunicul, cât și tatăl care nu a făcut față acestei încercări și s-a sinucis. Mama a luptat cu cancerul timp de 3 ani, după care a pierdut dureroasa luptă. Iar astfel, tânărul din Ibănești a rămas singurul responsabil de întreaga familie.

Ioan are grijă singur de frățiorii săi și de bunica sa într-o casă micuță cu doar două paturi.

Cei trei frați au noroc de o vecină care le trece pragul deseori și îi mai ajută, iar datorită bunătății sale, copiii o consideră mamă adoptivă. I-au și scris un mesaj de mulțumire cu ocazia zilei de 8 Martie:

Daniel Câșlariu face un apel umanitar pentru a le putea crea acestora condiții mai bune de trai, să aibă și ei o mică bucurie în această viață grea pe care o duc.

Băieții poartă 45, 40 și 34 la încălțăminte iar mai multe detalii pot fi obținute la numărul de telefon 0759362916.

Este nevoie de materiale de construcții, de haine, alimente, încălțăminte dar și de un aragaz. Iar cei care vor să doneze pentru această familie, o pot face către IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI RO03BTRLRONCRT0530156401 sau către IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401 codul Swift BTRLRO22. A se specifica faptul că donația se face pentru familia Sîrbu.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *