Press "Enter" to skip to content

Caz Umanitar la Vlădeni: Un tată are grijă singur de 3 copii după ce mama i-a părăsit

Oricât de grele ar fi încercările pe care Daniel Câșlariu le întâmpină, bucuria de a-i ajuta pe cei în necaz îi oferă putere să meargă mai departe. Și chiar dacă are în desfășurare mai multe proiecte, dintre care ultimul foarte trist după ce bărbatul din Oneaga căruia îi construia o baie a decedat, astăzi a făcut public un nou caz umanitar.

De data aceasta a ajuns la Vlădeni, în satul Brehuiești. Aici a găsit un tată chinuit, pe Mitoșeriu Florin-Gheorghe. Bărbatul își crește singur cei trei copii după ce soția i-a abandonat pur și simplu în timp ce bărbatul era la muncă în Germania.

Bărbatul s-a întors acasă pentru a avea grijă de copii însă lipsa posibilităților financiare și-a pus amprenta pe traiul lor. Familia primește ajutor social de 400 de lei dar, alocație pentru copii iar bărbatul mai muncește cu ziua la o seră, acestea fiind singurele lor venituri.

Mai mult decât atât, de parcă nu era suficient de necăjit, bărbatul are și probleme de sănătate la nivelul rinichiului stâng, care necesită operație.

Vezi si:  Incendiu la rampa de gunoi de la Stăuceni

În ciuda tuturor încercărilor, bărbatul a ridicat o cameră pentru a-și îmbunătăți traiul. Camera a fost însă construită în limita posibilităților așa că și condițiile de trai nu sunt excelente.

Asociația Grup Civic Botoșani a decis să le ofere o mână de ajutor și să le renoveze căsuța. Este așadar nevoie de trei geamuri termopan și de trei uși, de o sobă cu plită, de parchet, adeziv, mașină de spălat semiautomată și aragaz. De asemenea, copiii își doresc foarte mult o bicicletă iar cel mic visează la o mașină cu telecomandă.

Sunt trei copii: cel mare de 12 ani poartă numărul 36 la încălțăminte, băiatul mijlociu de 11 ani poartă numărul 35 iar băiețelul de 8 ani 32.

Cei care doresc să ofere o mână de ajutor, o pot face și prin donații în următoarele conturi:

  • IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.
  • IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.
  • Codul Swift BTRLRO22.
  • Cu specificația Mitoseriu.
Vezi si:  Încă o zi cu peste 1.000 cazuri noi de COVID-19. Botoșaniul se menține cu sub 10 cazuri noi

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *