Press "Enter" to skip to content

Caz Umanitar dureros la Oneaga: Tatăl bolnav de cancer la colon este imobilizat la pat și nu își poate ajuta familia

Nu este săptămână în care Daniel Câșlariu să nu meargă prin cătunele din județul nostru acolo unde descoperă familii cu adevărat necăjite. Acum a ajuns la Oneaga, Cristești, la familia Cozma, o familie aflată într-o situație foarte dificilă.

Tatăl a fost diagnosticat cu Cancer de colon și, chiar dacă are doar 41 de ani, s-a văzut imobilizat la pat. Nimic nu îi este mai greu decât să vadă că nu poate să muncească pentru a-și întreține casa și cei 3 copii. Mama este nevoită să stea acasă pentru a avea grijă de copii dar și de soț, iar atmosfera din locuință nu este deloc fericită.

Au o singură cameră în care locuiesc toți 5 și trăiesc cu 1075 de lei pe lună, bani proveniți de la indemnizația de handicap și de la pensie.

Familia din Oneaga nu își dorește decât o baie și o fântână, deoarece să facă baie la lighean în situația lui este foarte dificil. Nevoie ar mai fi și de alimente dar și de hăinuțe și încălțăminte pentru cele trei fete: Florina 13 ani, 37 numărul la încălțăminte, Sabina 11 ani și 36 la încălțăminte și Simina 4 ani și 26 la încălțăminte.

Vezi si:  Dorin Birta: 67% dintre drumurile județene au îmbrăcăminte asfaltică bună

Cei care doresc să doneze o pot face în următoarele conturi:

  • IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.
  • IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401. Codul Swift BTRLRO22.
  • https://www.paypal.me/Asociatiagrupcivic cu specificația Cozma.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *