Press "Enter" to skip to content

Caz Umanitar: Casa stă să pice pe o bătrână din Hilișeu-Horia. Daniel Câșlariu cere ajutorul oamenilor cu suflet bun

Un nou caz umanitar a fost preluat de Asociația Grup Civic Botoșani prin reprezentatul său Daniel Câșlariu. Daniel a ajuns la o bătrână din Hilișeu-Horia, satul Hilișeu-Cloșca.

A fost chemat aici pentru a o ajuta pe bătrâna care, la cei 80 de ani ai săi, a rămas singură pe lume, iar casa stă să cadă pe ea.

Răuța Eleonora o cheamă pe bătrâna care trăiește cu doar 375 de lei pe lună, bani proveniți dintr-o pensie de handicap. Cele două căprițe de care are grijă îi asigură traiul de pe o zi pe alta.

Bătrâna suferă de un handicap locomotor, având mâna și piciorul stâng paralizate. Necazul este și mai mare din cauza faptului că pereții casei sale stau să pice, iar bătrâna riscă să rămână pe drumuri.

Este ajutată din când în când de oamenii cărora le este milă de ea, iar singurul său vis este să aibă o cameră în care să poată trăi decent în ultimii ani de viață ai săi.

Vezi si:  Familia lui Mădălin, adolescentul care a decedat în urma unei electrocutări, are nevoie de ajutor! Parohia „Sf. Ioan Botezătorul” din Bucegea face un apel umanitar

Daniel își propune să o ajute pe bâtrână, iar pentru a reuși acest lucru are nevoie, ca de obicei, de sprijinul oamenilor buni. Cu ajutorul nostru poate construi o cameră pentru bătrână, așa că orice donație și distribuire ajută enorm:

  • BAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.
  • IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.
  • Codul Swift BTRLRO22.
  • Cu specificația Eleonora.
  • Mai multe detalii la 0759 362 916.
  • https://www.paypal.com/paypalme/Asociatiagrupcivic

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *