Press "Enter" to skip to content

Calificată la penalty-uri, FC Botoșani ar putea pierde calificarea câștigată împotriva Clujului

FC Botoșani a câștigat cu emoții meciul din Cupa României împotriva campioanei CFR Cluj. Deși a jucat cu un om în plus în cea mai mare parte a timpului, după eliminarea lui Bordeianu din minutul 31, și a deschis scorul din minutul 37 prin Askovski, repriza a doua CFR-ul a jucat mult mai bine.

Foștii jucători ai echipei botoșănene, Golofca și Burcă au marcat în doar 4 minute modificând scorul de pe tabelă în favoarea CFR-ului. Abia în minutul 81 au reușit să egaleze botoșăenii, din penalty-ul executat de Rodriguez, gol care a dus meciul în prelungiri.

Nu a mai fost nici un gol în prelungiri, așa că meciul a ajuns la penalty-uri. Același Rodriguez a marcat din nou fără emoții, Alexandru George fiind singurul jucător de la FC Botoșani care nu a reușit să înscrie de la punctul cu var. Date fiind ratările lui Aurelio și Mailat, echipa botoșăneană a reușit să se califice în optimi.

Calificarea ar putea fi pierdută din cauza unei încălcări de regulament

Regulamentul FRF impune însă echipelor să aibă cel puțin 6 jucători crescuți la nivel național, iar Botoșaniul a avut doar 5.

Cei de la CFR Cluj au anunțat astfel că vor depune o contestație care i-ar putea ajuta să câștige meciul la masa verde.

Este o greșeală care i-ar putea costa scump pe moldoveni, lăsându-i fără șansa de a câștiga primul trofeu de la promovarea în primul eșantion al fotbalului românesc.

Sursă foto: GSP

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *