Press "Enter" to skip to content

Bunătate doar pe jumătate.. un bărbat din Botoșani a cerut bani pentru un act găsit pe stradă

Bunătate doar pe jumătate, de asta a dat dovadă un Botoșănean care a vrut să câștige ceva bani după ce ar fi găsit un act care nu îi aparținea. Totul s-a întâmplat pe grupul Radar Botoșani Oficial.

Bărbatul, din comuna Roma, a găsit un act al unui autoturism care nu îi aparținea. Prin urmare, a anunțat găsirea actului pe grupul Radar Botoșani Oficial, sperând că va da astfel de proprietar.

Fiind unul dintre cele mai active grupuri din Botoșani, postarea a ajuns destul de repede la fratele femeii care pierduse unul dintre actele importante ale mașinii.

Atunci a apărut surpriza: bărbatul cerea 100 de lei pentru a-i oferi actul, așa că a început o negociere la sânge. Cu toate acestea, bărbatul care a găsit actul nu s-a lăsat și a amenințat că va da foc actului, așa că într-un final a fost nevoie de bani pentru recuperarea actului.

Actul de bunătate a fost făcut așadar numai pe jumătate, fiind un exemplu de AȘA NU pe care sperăm că îl vom vedea cât mai rar în societate.

Vezi si:  378 de milioane de lei pentru DRUMUL STRATEGIC! Se va prezenta cineva la a 3-a licitație?

Aceasta este postarea, respectiv lecția de viață, a bărbatului care A PLĂTIT pentru un act pierdut:

Persoanele care gasiti lucruri gen chei,acte si postati pe grupuri, numai cereti banii pentru ca oricum proprietarul se gandeste sa va cinsteasca sau sa va multumeasca de 1000 de orii si oricand cand are ocazia!
Anul asta in ungaria o familie de romanii au uitat cheile in interior si au inchis masina,mi-am pierdut o ora din viata mea desi eram pe drum cu familia si am ajutat cu ce am putut,o surubelnita un cleste etc…dupa o ora am reusit sa o deblocam omul m-a luat in brate si a vrut sa imi de-a 20 de euro,am refuzat categoric,am mers am baut o cafea si am plecat! Bucuria lui cand a deschis masina valora mult mai mult decat putea el sa imi plateasca mie!
Anul trecut in Franta aici in oras la mine Sofer din Bt a facut accident, m-am interesat ciné unde cum si am fost la el la spital, la fel,fara nici o pretentie…au venit baietii de la bt sa isi recupereze colegul mi-au adus biscuiti bomboane pt fiu-miu de atentie…vede-ti?o mana spala pe alta!!!

Nu mai cereti fratilor un milion pentru ca a-ti gasit cartea masini!!! Urat gest cei ce fac asta!!!

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *