Press "Enter" to skip to content

Botoșaniul prinde culoare! Asociația Happy pregătește jocuri interactive pentru copii desentate pe aleile din parcuri

Dacă v-ați plimbat în ultimele zile prin Parcul Mihai Eminescu, este foarte probabil să fi observat mai multe desene interesante, cu rol educativ.

Punctele cardinale, șotronul, sistemul solar sau numerele de la 1 până la 9, toate frumos colorate pe aleile din Parcul Eminescu. Asociația Happy a avut această idee de a aduce un strop de culoare cu rol educativ în Botoșani, iar inițiativa e cel puțin lăudabilă.

Este o inițiativă educativă, cu foarte multă culoare și veselie. Tinerii se implică, iar acest lucru contează cel mai mult.

Asociația Happy s-a inspirat de la o inițiativă asemănătoare, din Oradea, iar apoi au decis că merită și Botoșaniul o astfel de campanie educativă. Au obținut autorizările necesare, au cumpărat vopsea și au trecut la treabă. Iar de ceva timp apar noi și noi desene pe aleile din Parcul Eminescu. Doar că această inițiativă are nevoie de sprijin. Timpul costă, vopseaua costă iar cheltuielile pot fi suficient de mari.

[ngg src=”galleries” display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]

Apaludăm inițiativa Asociației Happy și de aceea am decis să le oferim o mână de ajutor pentru promovare. Invităm fiecare cititor care dorește să investească în educația copiilor din Botoșani, să doneze folosind una din următoarele metode:

Prin Paypal la adresa asociatiahappy@gmail.com;

Sau bancar în următorul cont:

  • IBAN: GB02 REVO 0099 7085 1794 26
  • BIC: REVOGB21
  • Beneficiar: Cezar Cristian Tudose Ivan
  • Asociația Happy
  • Botoșani, RO

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *