Press "Enter" to skip to content

Botoșani – Ștefănești, amânat iarăși deși PSD se laudă cu licitația încheiată

Înainte de alegeri, PSD încearcă să ne vândă gogoși și să ne convingă – iar – să îi votăm, deși motive să facem asta nu prea avem. Toți reprezentanții PSD Botoșani s-au fălit cu o postare a fostului ministru de la transporturi, Răzvan Cuc, care spunea că licitația pentru Botoșani – Ștefănești s-a încheiat și chiar vorbea despre un câștigător: o firmă românească.

Doar că toată această laudă nu este mai mult decât o gogoașă de campanie electorală. Vor să fim în continuare un județ roșu, așa că ne oferă aceleași veșnice minciuni pentru a-i vota.

Monitorulbt.ro ne prezintă însă realitatea, așa cum este, fără minciunile gogonate ale reprezentanților PSD.

Pe site-ul de achiziții publice putem vedea că procedura de licitație este abia în stagiul de evaluare financiară. Urmează deliberarea, o altă procedură care durează. Iar în momentul în care a apărut informația că se face drumul care leagă Ștefăneștiul de Botoșani, licitația fusese de fapt prelungită de pe 29 octombrie până pe 4 noiembrie. Iar mai târziu, licitația a fost amânată până pe 18 noiembrie.

Vezi si:  Apel Umanitar pentru 4 copii din Hlipiceni crescuți doar de mamă după ce tatăl s-a sinucis

Prin urmare, mai avem de așteptat mult și bine până când vom avea un drum până la Ștefănești. În cel mai optimist caz, abia în 2022 vom circula pe un drum decent.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *