Press "Enter" to skip to content

Biden nu se da dus

Dupa prestatia dezastruoasa de la duelul televizat cu Donald Trump, presedintele Joe Biden a starnit o adevarata criza in partidul Democrat. Multi spun ca ar trebui sa iasa din cursa, fiindca nu are nicio sansa in fata lui Trump.

Desi personaje influente din partidul Democrat au incercat, in culise, sa-l convinga pe Biden sa renunte, presedintele nu se da dus si vrea cu orice pret sa candideze din nou. Democratii incep sa iasa si public si sa-l critice pe Biden. Primul care a facut-o a fost Lloyd Doggett, membru in Camera Reprezentantilor. Intr-o declaratie scrisa, el a spus ca presedintele Biden ar trebui sa se retraga, asa cum a facut, candva, si Lyndon Johnson.

La confruntarea televizata cu Donald Trump, Biden a fost incoerent, parea pierdut si in unele momente abia putea sa vorbeasca.

“Biden era racit” – insista Casa Alba

Pentru a scuza prestatia penibila a presedintelui in duelul cu Trump, Casa Alba insista ca Biden era racit si nu dormise bine cu o noapte inainte. Desi nimeni nu crede aceasta “explicatie” ridicola, oamenii presedintelui repeta aceasta scuza inca din fatidica seara de vineri, 28 iunie, cand Biden s-a facut de ras.

Vezi si:  Un primar din Rusia a pierdut alegerile în fața femeii de serviciu pe care el a pus-o să candideze

Familia Biden face scut in jurul lui

Sotia presedintelui, Jill Biden, dar si fiul sau, Hunter (dependent de droguri) si inca doua-trei persoane cu acces direct la presedinte, intre care sora lui sunt cei care il incurajeaza sa mearga mai departe in cursa pentru Casa Alba. Nimeni nu-si explica de ce nu-i spun sa se retraga. “Este vorba despre abuzarea unei persoane care nu mai e in deplinatatea facultatilor mintale. Jill Biden ar trebui arestata” – comenteaza pe retelele de socializare mai multi americani.

Marilena

 

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *