Press "Enter" to skip to content

Au scos țara din noroaie? Nu prea! Cel puțin nu și DJ294 Mihălășeni – Dângeni!

Proiectul intitulat Drumul Strategic stagnează din cauza incompetenței celor care conduc acest județ, iar în tot acest timp drumurile se degradează tot mai mult. Cetățenii care circulă frecvent pe aceste drumuri își strigă disperarea pe Facebook.

DJ 294 care face legătura între comunele Dângeni și Mihălășeni este prins în acest proiect iar de aceea în ultimii ani nu a fost îmbunătățit câtuși de puțin, spun cetățenii care au creat și o pagină de Facebook unde își varsă amarul: DJ 294 Mihălășeni – Dângeni.

În ultima postare se atrage atenția că șoferii care circulă pe acest drum ar putea fi chiar amendați. Cum se poate acest lucru? Ei bine, dat fiind faptul că drumul nu arată ca un Drum Județean ci mai degrabă ca o mocirlă, după ce parcurgi cei aproximativ 12 KM de mlaștină, mașina este acoperită aproape în totalitate de noroi.

Iar asta ar putea atrage sancțiuni, în cazul în care numărul de înmatriculare este murdar. Cu toate acestea, este practic imposibil să îți păstrezi mașina curată după ce parcurgi cei 12 km.

Mai mult decât atât, șoferii care circulă des pe acel drum fac apel către cei care conduc acest județ și către politicienii care reprezintă județul Botoșani la București, întrebându-i dacă vor acoperi ei posibilele amenzi sau chiar costurile pentru spălarea și reparațiile mașinilor.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *