Press "Enter" to skip to content

Au început lucrările la căsuța pe care Daniel Câșlariu o ridică pentru Ioan, tânărul din Ibănești care de la 20 de ani a devenit capul familiei

Umanitate și compasiune! Doar cu ajutorul acestora putem trece cu bine peste aceste vremuri tulburi. Iar Daniel Câșlariu, președintele Asociației Grup Civic Botoșani, dă dovadă de aceste calități în fiecare inițiativă civică pe care o promovează.

Adună în jurul său toți oamenii cu suflet bun din Botoșani care oferă deseori o mână de ajutor atunci când Daniel Câșlariu le cere sprijinul.

Daniel a început lucrările la căsuța pe care o construiește pentru familia lui Ioan Sîrbu, tânărul care încă de la vârsta de 20 de ani este capul familiei, după ce și-a pierdut rând pe rând bunicul, tatăl și apoi mama. În grija sa sunt cei doi frățiori dar și bunica imobilizată la pat.

Iată apelul făcut de Daniel:

Dacă și dumneavoastră vreți sa ne dați o mână de ajutor puteți sa donați cât de puțin aici: IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401 sau IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401 codul Swift BTRLRO22. Rugămintea mea este ca dumneavoastră sa distribuiți acest video în speranța că va dori cineva sa ne dea o mana de ajutor la împlinirea acestui vis măreț. paypal.me/Asociatiagrupcivic

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *