Press "Enter" to skip to content

Au ajuns primele 2500 de pachețele pentru copii. 2500 de zâmbete sunt garantate

Campania 5000 de zâmbete a Grupului Civic Botoșani este tot mai aproape de realitate. 2500 de copii necăjiți din județ au asigurate 2500 de pachețele care vor reprezenta principalul motiv pentru a zâmbi în perioada sărbătoriilor.

Au ajuns așadar jumătate din pachețelele pe care Daniel Câșlariu și-a propus să le achiziționeze pentru copiii necăjiți din județ, așa că mai este nevoie de 25.000 de lei pentru a putea achiziționa și celelalte 2500 de pachete.

Totul a fost posibil în urma donațiilor făcute de oamenii cu suflet mare dar și a inițiativelor diferitor locații din Botoșani. Kafeteque, de exemplu, și-a donat încasările de la Pizza din întregul weekend.

De asemenea, Steff Outlet susține campania 5000 de zâmbete donând primii 3000 de lei din profiturile pe care le va înregistra în perioada următoare. Astfel, cine dorește să își înoiască garderoba și să sprijine totodată campania 5000 de zâmbete, este așteptat la Steff Outlet.

Mai mult decât atât, în Grand Irish Pub va fi organizat un concert caritabil pe 6 decembrie, susținut de trupa Los Anonimos.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *