Press "Enter" to skip to content

Asociația Grup Civic Botoșani s-a implicat în organizarea ceremoniei de înmormântare a lui Paul Cozma

Chiar dacă Paul Cozma, bărbatul de 41 de ani decedat din cauza cancerului de colon, nu a mai avut zile pentru a-și vedea visul devenit realitate, Daniel Câșlariu a depus toate eforturile ca acesta să fie condus pe ultimul drum într-un mod cât mai demn.

În ultimele zile de viață nu și-a dorit decât o baie și o cameră proprie, dat fiind faptul că era imobilizat la pat și totodată locuia împreună cu cele 3 fetițe și cu soția în aceeași cameră.

Daniel Câșlariu a decis să se implice în organizarea ceremoniei de înmormântare astfel încât să ia responsabilitatea de pe umerii familiei îndurerate de pierderea tatălui.

A primit sprijinul restaurantului Check-In Botoșani, cei care au oferit 20 de meniuri, precum și a firmei Anghelus Servicii Funerare.

Narcis Drețcanu s-a ocupat de realizarea actelor necesare pentru ca familia să poată beneficia de o pensie de 704 lei pentru fiecare fetiță în parte, de ajutorul de înmormântare precum și de o pensie de 6 luni pentru mamă.

Vezi si:  24,06% dintre botoșănenii cu drept de vot s-au prezentat la urne până la ora 14:00

În continuare Daniel se va ocupa de renovarea casei pentru a o finaliza cât mai curând. Astfel, cine dorește să ofere o mână de ajutor o poate face donând în următoarele conturi:

  • IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.
  • IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.
  • Codul Swift BTRLRO22.
  • https://www.paypal.me/Asociatiagrupcivic

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *