Press "Enter" to skip to content

Apel Umanitar pentru o familie din Iacobeni

Daniel Câșlariu s-a întors la Dângeni, în satul Iacobeni acolo unde a mai dat peste o familie necăjită, pentru că sunt atât de multe familii în astfel de situații încât e imposibil să nu le observi. Om cu suflet mare fiind, Daniel Câșlariu a făcut un apel umanitar pentru a putea ajuta și această familie.

Este vorba despre familia Bindeac, din Iacobeni comuna Dângeni. Tatăl încearcă să câștige bani de pâine muncind cu ziua prin sat, iar mama este casnică, ocupându-se de îngrijirea și educația copiilor. Au 4 copii pe care îi cresc cu greu, mai ales din cauza faptului că stau toți într-o singură cameră.

Copiii reprezintă singura avere a acestor părinți necăjiți. Au 3 fetițe (10, 8 și 6 ani, 37, 34 și 30 numerele la încălțăminte) și un băiețel de 4 ani, care poartă numărul 29. Au neapărată nevoie de un aragaz dar și de o cădiță de plastic pentru a-i spăla pe micuți.

Cei care doresc să ajute, pot contacta Asociația Grup Civic Botoșani pe Facebook sau personal mama la numărul de telefon 0757195634.

Vezi si:  Copilașul dispărut a fost gasit!

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *