Press "Enter" to skip to content

Apel Umanitar pentru 4 copii din Hlipiceni crescuți doar de mamă după ce tatăl s-a sinucis

Ziua și cazul umanitar, acesta pare să fie programul de pe agenda lui Daniel Câșlariu. Scoate la lumină noi și noi cazuri umanitare, cerând ajutorul oamenilor buni din Botoșani și nu numai pentru a le putea îmbunătăți traiul de zi cu zi câtuși de puțin.

De data aceasta Daniel Câșlariu și Asociația Grup Civic Botoșani au ajuns la Hlipiceni, la o familie formată din 5 membri: mama și cei 4 copii. Tatăl i-a părăsit în urmă cu 6 ani, într-un mod foarte tragic. Chinuit de boli, acesta a decis să-și curme suferința într-un mod șocant, luându-și viața.

Mama, deși operată și bolnavă, muncește prin sat atât cu ziua cât și pentru ajutorul social pe care îl primește din partea primăriei.

Locul tatălui a fost luat de băiatul cel mare, de 21 de ani, care la rândul său muncește cu ziua prin sat. Pe umerii săi a căzut foarte multă responsabilitate, deoarece acesta se vede nevoit să își întrețină familia. Mai are 2 frați de 15 respectiv 10 ani și o soră de 13 ani.

Vezi si:  I've got a nasty reputation

Casa în care locuiesc, deși bine întreținută, prezintă destul de multe probleme printre care și mucegaiul apărut în urma montării unor geamuri de tip termopan. Nu numai pereții au avut de suferit ci și mobilierul.

Familia ar avea neapărată nevoie de lemne de foc dar și de îmbrăcăminte pentru copii. Restul rămâne la atitudinea celor care doresc să ofere o mână de ajutor.

Daniel Câșlariu i-a vizitat cu o mulțime de alimente, cu lemne de foc dar și cu câteva obiecte de mobilier.

Mama poate fi contactată la numărul de telefon 0747280385.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *