Press "Enter" to skip to content

Apel Umanitar: O femeie imobilizată la pat de bătăile soțului are nevoie de ajutor

La doar 34 de ani, Livanu Luminița Elena s-a trezit brusc într-o lume în care nu mai poate face nici măcar un pas, viitorul său fiind parcă în totalitate compromis. Elena este imobilizată la pat după bătăile repetate ale soțului aflat de cele mai multe ori în stare de ebrietate. În urmă cu un an, soțul a lovit-o cu un fier în cap, lăsând-o mai mult moartă decât vie.

Este o poveste pe care o regăsim în multe familii din România în care predomină alcoolul și violența, autoritățile arătându-se complet nepăsătoare.

Abia după câteva zile a ajuns la spital, datorită vecinilor care într-un final au fost alertați de strigătele ei de durere.

Ajunsă la spital aproape în totalitate paralizată, doctorii i-au dat puține zile de viață. Totuși, femeia a fost puternică și a luptat pentru viața sa, iar astfel după câteva săptămâni starea ei a început să se îmbunătățească. Totuși, este în continuare într-o situație deloc ușoară.

Femeia și-a pierdut copiii, fiind preluați de către Protecția Copilului, iar acum este îngrijită cu dificultate de către fratele său. De asemenea, condițiile în care trăiesc nu sunt deloc roz.

Daniel Câșlariu a aflat de acest caz și a decis, ca de fiecare dată, să se implice. Prin urmare, face un apel către oamenii care nu s-au arătat niciodată indiferenți, să ofere o mână de ajutor.

Este nevoie de o nouă sobă, de pampers mărimea M, de alimente, de un aragaz, de frigider dar și de o mașină de spălat semiautomată. Iar cine dorește să doneze, o poate face în următoarele conturi:

  • IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.
  • IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.
  • Codul Swift BTRLRO22.
  • Cu specificația LUMINIȚA 
  • https://www.paypal.me/Asociatiagrupcivic

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *