Press "Enter" to skip to content

Apel Umanitar la început de an școlar făcut de Daniel Câșlariu

Daniel Câșlariu a devenit cunoscut în județul Botoșani în urma protestelor față de starea proastă a drumurilor din Botoșani dar și față de guvernanții României, acesta participând în repetate rânduri la protestele organizate în Iași sau București.

Este un tânăr cu inițiativă care a avut nebunescul curaj de a-și spune nemulțumirea cu voce tare.

Însă nu ar trebui apreciat doar pentru faptul că face gălăgie, ceea ce îi deranjează cu siguranță pe reprezentanții Consiliului Județean Botoșani. Iar asta deoarece spiritul său civic se remarcă și în urma acțiunilor umanitare pe care le promovează cu ajutorul organizației sale Grup Civic Botoșani.

Apel umanitar la început de an școlar!

Suntem printre cele mai sărace județe din țară, iar asta se observă mai ales la început de an școlar când nu toți copiii își permit luxul de a merge la școală. Rechizitele și hainele pot fi suficient de costisitoare pentru unii părinți, astfel încât să refuze să-și dea copiii la școală, cu teama de a nu se face de râs.

Un astfel de caz promovează și Daniel:

Îl puteți contacta personal pe Daniel Caslariu dacă doriți să oferiți o mână de ajutor, atât pe profilul personal de Facebook cât și prin intermediul paginii GRUP CIVIC BOTOȘANI.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *