Press "Enter" to skip to content

Apel Umanitar la Flămânzi: 7 fetițe și părinții lor au nevoie de o mână de ajutor

Nici o săptămână fără un nou caz umanitar! Aceasta pare deviza lui Daniel Câșlariu și a Asociației Grup Civic Botoșani pe care o reprezintă. De data aceasta au ajuns în orașul Flămânzi.

Aici, doi părinți și cele 7 fetițe au nevoie de o mână de sprijin. Cu toții locuiesc doar într-o singură cameră. Tatăl muncește cu ziua pentru a-și putea duce traiul de pe o zi pe alta, în timp ce mama se ocupă de creșterea copiilor.

Aceștia au mare nevoie de o mașină de spălat semiautomată, de un aragaz și o butelie, dar și de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii.

În ciuda sărăciei în care trăiesc, atât casa cât și curtea sunt atent îngrijite. De asemenea, la fel ca în multe alte cazuri, familia nu beneficiază de nici un ajutor din partea statului, care îi consideră avuți datorită celor 17 ari de grădină.

Daniel Câșlariu face un apel către oamenii care pot da o mână de ajutor, aceștia având posibilitatea de a vizita personal familia în Orașul Flămânzi, la adresa următoare: Strada Octav Băncilă nr 3.

Cele 7 fetițe au următoarele vârste: 2 ani (nr 18 la încălățăminte), 8 ani (nr 35 la încălțăminte), 9 ani (nr 36 la încălțăminte), 14 ani (37 la încălțăminte), 16 ani (38 la încălțăminte) și totodată în micuța locuință mai trăiesc și cele două fetițe gemene de 5 ani, care poartă 32 la încălțăminte.

Fetițele au vârstele de 2 ani (nr 18 la încălțăminte), gemenele au 5

Tatăl poate fi contactat la următorul nr de telefon: 0741138856.

DISTRIBUIE !

Shares

2 Comments

 1. Gheorghiu Mihaela Gheorghiu Mihaela ianuarie 22, 2020

  Bună seara !
  Cu o butelie va pot ajuta cu cea mai mare placere! Eu am băieți de 13 si 11 ani. Pot strânge câteva hăinuțe de la mine si sa intreb prietenele care au fetite .
  Sunt in judetul Constanta com Topraisar .
  Sa mi spuneti cum pot trimite .

  • Redactor Redactor Post author | ianuarie 25, 2020

   Sunati la nr din articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *