Press "Enter" to skip to content

Apel Public: Împreună pentru personalul medical din Botoșani! Se strâng bani pentru producerea de viziere pentru doctori

Întregul sistem medical din România s-a dovedit a fi total nepregătit de o pandemie, iar criza produsă de noul coronavirus a scos la suprafață o mulțime de probleme din sistemul medical. Din cauza faptului că nu au fost pregătiți în acest sens, cei mai mulți dintre medicii din Suceava au fost infectați cu virusul COVID-19 iar astfel cel mai mare spital din Suceava a fost închis.

Nici medicii din Botoșani nu au fost mai pregătiți. Echipamentul lipsește cu desfăvârșire, așa că este foarte probabil să urmăm contraexemplul de la Suceava.

Salvarea pare să vină de la privat, iar tot mai multe companii s-au oferit să se reprofileze pe moment și să producă echipament pentru cadrul medical din Botoșani.

Se dorește realizarea de viziere pentru cadrul medical, deoarece acestea îi poate proteja de infectare. Viziera este considerată a fi una dintre cele mai importante componente ale echipamentului de protecție.

Prin urmare, stocurile de viziere s-au terminat foarte repede iar singura soluție este producerea lor în regim propriu. Prin urmare, se face un apel public pentru ca botoșănenii să ajute la dotarea medicilor cu echipamentul necesar. Donațiile pot fi făcute în contul RO51BTRLRONCRT0462188801 deschis pentru Asociatia Babywearing Botoșani cu mențiunea SPITAL.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *