Press "Enter" to skip to content

Apel Disperat! Este nevoie de sânge pentru un tată a 3 copii și viitor bunic

Strigăt de disperare ale unei fete pentru tatăl său. Acesta suferă de ciroză hepatică și varice esofagiene și are mare nevoie de sânge.

Bărbatul de 42 de ani a fost diagnosticat în urmă cu 3 luni, iar de atunci a stat mai mult în spital, acolo unde se află și la ora actuală. Din păcate, bărbatul a făcut hemoragie internă și are mare nevoie de sânge pentru a nu lăsa în urmă trei copii.

Fiica sa va naște peste 3 săptămâni și vrea ca bebelușul să nu rămână fără bunic

Fiica sa a făcut un apel disperat pe rețelele de socializare pentru tatăl său și speră ca oamenii cu suflet mare să doneze sânge pentru tatăl său:

„Rog din suflet pe toată lumea să ajute acest om minunat şi cu suflet bun să trăiască, să fie alături de noi. În doar trei luni, primul lui nepoţel va veni pe lume. Noi, familia lui, îl aşteptăm acasă. Oamenii care merg să doneze trebuie să specifice numele Tudorache Gabriel, etajul 7, terapie intensivă.

Vezi si:  Overture, curtains, lights

Emoțiile fetei de dinaintea aducerii pe lume a unui bebeluș au fost înlocuite brusc de durerea pe care suferința tatălui său o creează.

Daniel Câșlariu a distribuit la rândul său mesajul fetei, sperând ca popularitatea sa în rândul oamenilor cu sufletul bun să fie de ajutor pentru găsirea donatorilor.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *