Press "Enter" to skip to content

Angajații primăriei Trușești au curățat copacii cu cabluri de telefonie cu tot

Dorel este angajat al Primăriei Trușești! Cel puțin așa ne arată imaginile postate pe rețelele de socializare de un cetățean al localității.

În urma unor lucrări de curățare a copacilor de pe o stradă din Trușești, crengile și pomii au căzut cu tot cu firele de la telefonie, lăsând astfel mai mulți cetățeni fără internet și fără ton la telefoanele fixe.

Interesant este faptul că această lucrare ce poate fi asociată cu brio realizărilor lui Dorel a avut loc pe strada fostului primar din Trușești. Iar dat fiind faptul că fostul primar face parte din PNL iar actualul din PSD, întregul incident poate fi considerat o urmare a conflictului tacit dintre cei doi.

Conform informațiilor primite de la cetățenii din Trușești, nu ar fi prima oară când primarul realizează astfel de lucrări de mântuială în cazuri care nu sunt de competența primăriei.

DISTRIBUIE !

Shares

7 Comments

 1. IONUȚ IONUȚ iulie 1, 2020

  Ar trebui sa verificati mai bine înainte de a publica informatii eronate.in acea zona nu sunt abonați telekom si acele fire sunt rupte de mult timp

  • Redactor Redactor Post author | iulie 2, 2020

   Persoana care ne-a trimis pozele sustine ca a ramas fara internet. Pomii par inca verzi, deci au fost taiati acum si au cazut peste firele de mult timp doborâte?

 2. IONUȚ IONUȚ iulie 1, 2020

  Aceasta este o dezinformare deoarece realitatea este alta,puteati sa cereti un punct de vedere si de la primărie, asa era corect.

  • Redactor Redactor Post author | iulie 2, 2020

   Primăria ne putea contacta dacă avea un punct de vedere. 😀 contact@botosaniul.ro este adresa.

   • Ionut Ionut iulie 2, 2020

    Dar înainte de a publica o informație nu o verificați? Acele fire sunt de 2 ani rupte primăria informand operatorul de acest lucru.

 3. Trusesti Trusesti iulie 2, 2020

  Macar cineva a intrat cu lucrările si pe strada noastră. Firele erau rupte de ani de zile , fiind de la fostul operator de telefonie. Din pacate se apropie campania si fostul primar , ajuns pe acel scaun dintr-o eroare, anul acesta PNL va numi pe altcineva nu are cu ce să iasă în presa. Pe lângă necazurile cu care se confruntă alte unități administrative acesta e un lucru banal.

 4. Cătălin Cătălin iulie 2, 2020

  D c nu a făcut o poza cu firele de curent electric care sunt afectate de creșterea acestor copaci și iluminatul public se întrerupea din cauza lor, asta e motivul pt care s a făcut toaletarea,angajatii stației peco din zona pot confirma ca rămâneau fără curent electric zilnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *