Press "Enter" to skip to content

Andreea Corduneanu, jucătoarea de fotbal din Botoșani care vrea să pună județul nostru pe harta fotbalului feminin

Frf.ro i-a dedicat un articol jucătoarei de fotbal feminin Andreea Corduneanu, o tânără din Botoșani care se luptă pentru a pune județul nostru pe harta fotbalului feminin. Aceasta a fost jucătoare de bază în naționala de fotbal feminin a României și a obținut până acum 13 trofee cu Olimpia Cluj.

Din păcate însă aceasta a întâmpinat anumite probleme de sănătate care au reprezentat o piedică pentru încercarea de a rămâne în continuare la cel mai înalt nivel. Cu toate acestea, are doar 24 de ani și este decisă să rămână în fotbalul feminin și să se implice ori de câte ori are ocazia. În prezent joacă pentru Heniu Prundu Bârgăului.

Andreea Corduneanu va începe curând selecțiile pentru a forma și la Botoșani o echipă de fotbal feminin. Conducătorii clubului FC Botoșani nu s-au arătat însă deschiși pentru o colaborare cu Andreea, deși cluburile din România vor fi obligate în curând să dețină și o echipă feminină.

Selecțiile vor dura până la sfârșitul lunii martie și vor fi desfășurate la Tridex Sport Arena din Botoșani. Selecțiile vor fi făcute de Andreea Corduneanu și de Cezar Catană, antrenor la FC Tridex.

Vezi si:  Răsare soarele în Dângeni? Cătălin Rotundu, candidatul PNL, a pierdut alegere în fața unui tânăr candidat

Se dorește ca în cel mult doi ani echipa să fie înscrisă în Liga a 3-a.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *