Press "Enter" to skip to content

Ajutorul vine din Nord! Festivalul „Zilele Nordului” devine un real ajutor pentru cei din linia întâi

Festivalul devenit deja un fenomen în județul Botoșani, în țară și chiar peste granițe, Zilele Nordului, arată încă o dată că este mai mult decât un eveniment organizat pentru distracția participanților. Iar în aceste vremuri dificile prin care trecem cu toții, organizatorii festivalului au decis să se alăture celor care sprijină cadrele medicale dar și pe toți ceilalți aflați în linia întâi.

Au lansat campania #7deAcasă prin care își propun să adune alături de ei cât mai mulți botoșăneni care vor să lupte împotriva pandemiei de COVID-19.

Festivalul ajuns deja la a 7-a ediție a scos pentru prima oară bilete la vânzare. Acestea costă 10, 50 sau 100 de lei. Banii strânși din vânzarea biletelor vor ajunge la spitale dar și la inițiativele civice din Botoșani.

Iubitorii de Nord și de muzică bună nu au ezitat și au început să-și cumpere bilete pentru poate cel mai important festival al județului. Iar donațiile către spitale au început să curgă. Pe 3 aprilie au fost trimise 100 de viziere către Spitalul de Pneumoftiziologie Botoșani, Sanatoriul Podriga și Spitalul Municipal Dorohoi.

Pe 6 aprilie anunțau prin intermediul paginii de Facebook că au reușit strângerea sumei de 10.000 de lei. Au fost achiziționate astfel 800 de viziere, 1000 de măști textile și au fost sprijinite 4 unități medicale.

Tot pe 6 aprilie anunțau că au donat încă 100 de viziere Spitalului de Pneumoftiziologie Botoșani, către Sanatoriului de Neuropsihiatrie Podriga și Spitalului Municipal Dorohoi.

S-au implicat și pentru informarea celor din linia întâi iar astfel au realizat 500 de afișe cu instrucțiuni privind echipamentul de protecție individuală pentru personalul medical.

Ieri au reușit să redirecționeze 500 de viziere donate de o firmă de tapițerie din Cluj, Tapiterie – Dan Tapiterul Srl și 100 de viziere donate de NOAH, o companie care realizează bijuterii și ceasuri din lemn.

Au donat români din lumea întreagă, din India până în Chicago iar ajutorarea spitalelor botoșănene continuă.

Ajutorul vine din Nord! Iar cine dorește să își cumpere bilet la festivalul Zilele Nordului și totodată să ajute linia întâi din Botoșani o poate face astfel:

Donează în conturile Asociației Nord, deschise la BCR: RO13RNCB0301147711260001 (lei) RO56RNCB0301147711260003 (euro), cu mențiunea „donații spitale” sau „7deAcasa”
sau achiziționează #BiletulNordului:
https://bit.ly/2JwrTx1
https://bit.ly/3dQWqmQ

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *