Press "Enter" to skip to content

Adolescentul înecat în iazul de Ripiceni era din Mihălășeni și lucra la ferma lui Iulian Merticariu

În zadar au încercat pompierii și salvamarii să îl dea cât mai repede de adolescentul înghițit de apele dintr-un iaz de pe raza comunei Ripiceni.

Adolescentul a fost găsit undeva la mijlocul iazului, la o adâncime de aproximativ 3 metri. Eforturile de resuscitare au fost în zadar, așa că nu s-a putut face mai mult decât constatarea decesului.

Băiatul în vârstă de aproximativ 15 ani lucra la o fermă din apropiere, având o viață destul de chinuită conform celor care îl cunoșteau. A crescut fără tată și s-a văzut nevoit să își caute de muncă de la o vârstă fragedă, pentru a se putea întreține.

Timp de șase ore a fost căutat de către pompieri și salvamari, toate eforturile fiind însă în zadar.

În misiunea de căutare a adolescentului au fost implicați 19 pompieri de la ISU Botoșani, Iași și Suceava, cu șase autospeciale, două bărci și o ambulanță SMURD.

Se crede că băiatul s-ar fi aruncat înfierbântat în apa rece, iar dat fiind șocul termic, a fost înghițit de ape. Corpul acestuia a fost preluat pentru autopsie.

Vezi si:  Necaz continuu la Ibănești. Cei trei frați ajutați de Asociația Grup Civic au rămas și fără bunică

UPDATE: Mai mult decât atât, oamenii din zonă spun că băiatul lucra la ferma lui Iulian Merticariu, după ce o bună vreme a lucrat la o altă fermă din Mihălășeni.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *