Press "Enter" to skip to content

A pus ștreangul la gât copilului său pentru a-și aduce soția înapoi acasă

Totul s-a întâmplat la Siret, acolo unde un bărbat a încercat să-și aducă soția înapoi acasă într-un mod revoltător: a pus ștreangul la gât copilului său, l-a fotografiat și i-a trimis fotografia mamei pe Facebook.

Relația dintre Vasile Duduman și Cristina Georgiana Tcaci, din Vășcăuți, a luat sfârșit în urmă cu 3 luni, însă bărbatul nu a fost de acord cu decizia femeii, apelând la amenințările cu moartea.

Văzând că amenințările sale nu au efectul dorit, bărbatul a făcut un gest revoltător. A improvizat un ștreang pe care l-a pus la gâtul copilului de numai doi ani, l-a fotografiat și i-a trimis fotografia mamei, amenințând-o că îl va ucide pe copil.

Femeia a apelat la Judecătoria Rădăuți, acolo unde a cerut ordin de protecție, primit la data de 18 septembrie 2019, decizia instanției fiind interzicerea bărbatului de a se apropia la mai puțin de 50 de metri de femeie sau de copil. De asemenea, bărbatului îi este interzis să se apropie la mai puțin de 100 de metri de locuința femeii sau de locul său de muncă.

Doar că știm prea bine faptul că aceste interziceri sunt ignorate cel mai adesea de persoanele acuzate. Prin urmare, femeia se plânge că a fost amenințată în continuare de fostul concubin chiar și după emiterea ordinului de restricție acesta venind la magazinul la care femeia lucrează.

Cazul revoltător din Siret ne demonstrează încă o dată faptul că legea din România funcționează defectuos și, deși numărul de victime în urma violențelor domestice este în creștere, nu sunt luate măsurile necesare.

Sursă: MonitorulSV.Ro

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *