Press "Enter" to skip to content

A murit poate cel mai cunoscut om al străzii din Botoșani

Puțini botoșăneni nu au auzit cel puțin o dată de Italianul din Botoșani, așa cum era numit tânărul care își ducea veacul mereu pe Bulevardul Mihai Eminescu, în apropierea magazinului nonstop Admir. A fost probabil cel mai cunosc om al străzii din Botoșani iar de astăzi a dispărut din peisajul orașului nostru.

UPDATE: ZVON INFIRMAT: Italianul nu a murit

Aparent cu probleme psihice, puțini au cunoscut cu adevărat povestea acestui tânăr, zvonurile fiind însă numeroase. Un lucru clar este acela că a fost un om al străzilor care însă nu provoca probleme, ci mai degrabă aducea deseori un zâmbet pe chipul trecătorilor.

Se îmbrăca într-un mod mai puțin normal. Purta haine de femeie sau alte ținute cu care reușea să iasă în evidență. Cânta și anima atmosfera de pe bulevard la orice oră din zi sau noapte.

Conform botosaninews.ro, Italianul ar fi murit din cauza unei boli cronice. Trăia de ani buni pe străzi, locuind undeva în zona din spatele bisericii Rosetti și este uimitor cum a reușit să supraviețuiască atât de mult timp, în ciuda faptului că nu avea un acoperiș deasupra capului.

Informația a fost publicată de către o pagină de Facebook intitulată Tipic Botoșani, acolo unde postarea a adunat mai multe mesaje ale botoșănenilor care regretă tristul eveniment:

Gabriela Carol Gabi: Dumnezeu sa te ierte erai un baiat bun ????????

Gabi Anton: Dumnezeu sa il ierte cat am fost taximetrist chiar ne distra pe toti in statie in bulevard

Elena Petronela: Oricât de trist ai fi fost , dacă treceai prin zona lui, era imposibil sa nu-ți fure un zâmbet ….Dumnezeu sa-l odihneasca în pace !!

Sunt însă și comentarii care infirmă zvonul. Așteptăm noi informații, iar articolul este în curs de actualizare.

Era o vedetă și pe internet, videoclipul de mai jos adunând mai multe comentarii în care internauții declară că erau mereu binedispuși de stilul său carismatic:

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *