Press "Enter" to skip to content

5 copii au rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu. Daniel Câșlariu face un apel umanitar!

Așa cum anunțam și noi pe Botoșaniul.ro, ziua de 18 februarie a fost foarte dificilă pentru pompieri. Aceștia au fost nevoiți să intervină pentru a stinge 3 incendii, două de vegetație și unul la o casă din Strahotin.

Incendiul pornit de la hornul necurățat a ars casa aproape în totalitate iar mama și cele trei fete nu au putut salva mai nimic. Singura lor sursă de venit este alocația cuvenită copiilor, așa că nu au puterea necesară pentru reconstrui căsuța.

Daniel Câșlariu face un apel umanitar pentru a le putea reface casa, fiind nevoie așadar de materiale de construcții, de haine, încălțăminte și de rechizite.

În momentul izbucnirii incendiului, mama se afla acasă cu cele trei fetițe, ceilalți doi băieți mai mari văzându-se nevoiți să plece în căutarea unui loc de muncă la București.

Fetițele au 13 ani (38 la încălțăminte), 11 ani (39 la încălțăminte) și 9 ani (36 la încălțăminte). Mama se numește Obreja Geanina și locuiește în satul Strahotin, comuna Dângeni. Cei care doresc să doneze o pot face către IBAN-ul contului curent în LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI: RO03BTRLRONCRT0530156401. Codul Swift BTRLRO22. A se specifica faptul că donația se face pentru familia Obreja.

Vezi si:  1024 de elevi botoșăneni din 21 de școli din întreg județul vor folosi în continuare WC-urile din curte - LISTA RUȘINII

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *