Press "Enter" to skip to content

460.000 de țigarete de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră la Dersca. S-au tras focuri de armă

Polițiștii de frontieră din Botoșani au făcut o confiscare record! 460.000 de țigarete de contrabandă în valoare de peste 220.000 de lei urmau să fie încărcate de mai multe persoane într-o mașină de teren, într-o pădure pe raza localității de frontieră Dersca.

Aceștia au fost surprinși însă de polițiștii de frontieră, care au acționat pentru reținerea persoanelor care încărcau coletele într-un autoturism de teren înmatriculat în Anglia.

Când au observat polițiștii de frontieră, bărbații au abandonat țigaretele și s-au îndreptat spre linia de frontieră, în timp ce șoferul vehicului de teren a părăsit zona îndreptându-se spre interiorul țării.

Polițiștii au tras și focuri de armă, nouă în plan vertical și trei spre roțile autoturismului.

Au fost informate autoritățile ucrainene despre eveniment, iar aceștia au reținut în apropierea graniței un cetățean ucrainean, în vârstă de 29 de ani.

22.996 de pachete de țigări erau în coletele abandonate, care însumau valoarea de 222.970 de lei. Astfel, se efectuează cercetări pentru infracțiunea de contrabandă, pentru a fi identificate persoanele implicate.

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *