Press "Enter" to skip to content

4 motive pentru a călători cu Bertrans Express în Italia

Un studiu realizat în 2014 ne arăta faptul că zeci de mii de botoșăneni au ales să muncească peste granițe, cei mai mulți dintre ei preferând Italia ca destinație. Suntem la final de 2020 iar de atunci cifrele au crescut cu siguranță tot mai mult de la un an la altul.

Mai mult decât atât, sunt multe comune în Botoșani cunoscute cu reputația de „comunele italienilor”, făcându-se adesea reportaje pe acest subiect.

Ei bine, dată fiind comunitatea atât de mare de botoșăneni care au ales să locuiască în Italia în cea mai mare parte a anului, pentru un loc de muncă mai bine plătit, este de la sine înțeles că s-au dezvoltat și anumite business-uri care să răspundă necesităților acestora.

Serviciul de transport persoane Botosani Italia reprezintă poate cel mai bun exemplu în acest sens. Iar despre una dintre firmele din Botoșani care transportă persoane din Botoșani în Italia, și retur, am decis să vorbim și noi în acest articol.

Vezi si:  Iulian, unul dintre cei doi tineri grav răniți în accidentul de motocicletă de pe strada Pacea, a pierdut lupta cu viața!

Mai exact, vom prezenta 4 motive pentru a alege serviciile de transport persoane Botoșani – Italia oferite de Bertrans Express. Iată care sunt acestea:

Prețurile accesibile

Prețurile reprezintă criteriul după care ne orientăm ori de câte ori achiziționăm produse sau servicii. Prin urmare, acest detaliu ne preocupă și atunci când dorim să călătorim într-o altă țară. Ei bine, un prim motiv pentru care ar trebui să ai în vedere colaborarea cu Bertrans Express este reprezentat de prețurile accesibile pe care aceștia le practică.

Atunci când pleci sau când vii de la muncă, îți dorești cu siguranță să fii chibzuit și să pui bani deoparte, așa că un preț accesibil pentru transport reprezintă un mod excelent de a face economii.

Curse regulate

Firma de transport persoane Italia pe care noi o recomandăm organizează curse săptămânal, așa că vei găsi mereu un loc liber și pentru tine. De cele mai multe ori ești pe grabă și îți dorești să prinzi o cursă disponibilă cât mai curând.

Vezi si:  Efectele frigului: bărbat al străzii în șoc hipoternic, descoperit de polițiști în canalizare

Astfel, cursele regulate dus-întors reprezintă cel de-al doilea motiv pentru care ar trebui să colaborezi cu Bertrans Express atunci când dorești să călătorești în Italia.

Confort superior

Într-o astfel de cursă, confortul contează foarte mult. Cu cât confortul este mai superior, cu atât drumul va fi mai puțin obositor. Iar cursele regulate Botoșani – Italia pe care Bertrans Express nu sunt deloc obositoare!

Iar asta deoarece investesc constant în confortul pus la dispoziția clienților, acesta fiind cel de-al treilea motiv pentru care recomandăm această firmă.

Siguranța

Un astfel de drum lung trebuie să inspire siguranță, iar siguranța este garantată de către șoferii care efectuează cursele de transport persoane. Ei bine, în cadrul Bertrans Express vei întâlni doar șoferi experimentați, serioși, care vor pune mereu siguranța pasagerilor pe primul loc, evitând chiar și cele mai mici riscuri.

Acestea sunt așadar cele mai importante motive pentru care trebuie să colaborezi și tu cu Bertrans Express!

Vezi si:  Decizie DRASTICĂ a Ministerului Educației: liceele cu promovabilitate 0 la bacalaureat nu vor mai putea înființa clase de a IX-a

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *