Press "Enter" to skip to content

3 zile de concerte weekendul acesta la Cornișa Aquapark

Weekendul acesta, botoșănenii vor avea ocazia de a se distra la un ultim concert din 2019 la Cornișa Aqua Park. Lino Golden, DG Mercore, Sasha Letty, Nicu Paleru și mulți alți artiști vor întreține atmosfera în weekendul 20 – 22 septembrie.

Marius Honceriu, de la Pro Event Moldova, organizează evenimentul în colaborare cu Primăria Botoșani și Aquapark Cornișa.

Printre surprizele pregătite de organizatori se află un robot de petreceri dar și animatoarele unui cunoscut club din Costinești.

Iată care este programul:

  • Vineri evenimentul începe de la ora 17:00, iar pe scenă vor urca Nicu Paleru, Los Anonimos și Ionela Prîsniac.
  • Sâmbătă startul distracției se dă la aceeași oră. Este seara în care sunt așteptați mulți tineri, deoarece vor cânta Lino Golden, MC So, DG Mercore și Tony Sacs. Tot sâmbătă vor urca pe scenă animatoarele clubului Gossip din Costinești dar și un robot inteligent pentru petreceri.
  • Duminică, ultima zi de concerte este și ziua dedicată folclorului. Sunt așteptați și tinerii, deoarece finalul îi va întâmpina cu muzică de club. Vor cânta interpreți precum Diana Sârbu, Dan Doboș, Mariana Ichim, Nicu Mâță, Diana Rotaru și Sasha Letty.
Vezi si:  Schelet de 3 milenii, descoperit în Botoșani

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *