Press "Enter" to skip to content

3 copii din Clejani au făcut dezastru în școala în care învățau doi dintre ei

Trei copii din Clejani au ales să-și arate „bucuria” față de începutul noului an școlar într-un mod revoltător. Deși au vârste cuprinse între 8 și 10 ani, aceștia au făcut dezastru în școala în care doi dintre ei învățau.

Dacă nu ar fi fost surprinși de femeia de serviciu, cu siguranță nimeni nu ar fi crezut că este posibil că niște copii ar putea să facă un astfel de dezastru. Mobilierul, băncile dar și baia au fost distruse în procent de 90%. Motivul acestui gest necugetat? Au vrut să se distreze.

Conform spuselor primarului localității, unul dintre cei trei ar fi avut probleme medicale. De asemenea, dascălii școlii din Clejani au mai avut probleme cu acel copil, acesta având și nota scăzută la purtare.

“Cei trei copii au intrat după orele de program, în jurul orelor 16, școala era închisă de la orele 13:30. După orele de program, după orele 16 a venit femeia de serviciu să aprindă lumina pentru seară. I-au găsit în interiorul școlii făceau baie, într-adevăr făceau un duș pentru că se murdăriseră copilașii de praf. Au folosit extinctoare, au devastat în proporție de 90 la sută începând de la mobilier școlar, calorifere, centrala, tot ce le-a căzut în mână, material didactic tot, tot, tot”.

Florin Nidelea

Sursă imagine: Giurgiu pe surse

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *