Press "Enter" to skip to content

2 copii crescuți doar de tată. Mama, fugită în lume „după dulciuri și jucării” – apel umanitar

Nu există botoșăneni cu inițiativă, la câte familii necăjite avem în județ. Din fericire pentru unele dintre ele mai norocoase, Daniel Câșlariu reușește , în limita posibilităților, să ofere o mână de ajutor oricând are ocazia.

După ce a reușit să schimbe viața unor familii din Gorbănești, din Unțeni și Rânghilești, Daniel Câșlariu scoate un nou caz în atenția oamenilor cu suflet mare din Botoșani și nu numai.

De data aceasta este vorba despre familia Crâșmariu Mihail Kogălniceanu, comuna Coțușca. 2 copilași necăjiți, părăsiți de mamă, sunt crescuți cu greu de către tatăl care încearcă să le asigure traiul de pe o zi pe alta. Condițiile sunt greu de privit și cu siguranță este și mai greu să trăiești într-o astfel de sărăcie.

De parcă sărăcia și lipsa mamei nu erau suficiente, fetița este bolnavă de epilepsie, tratamentul costă bani pe care însă nu îi au.

Daniel a fost în vizită astăzi la ei și le-a plătit la magazin pâinea pe următoarele 3 luni de zile, pentru a se asigura că măcar au ce mânca. Bunătatea oamenilor însă va contribui la schimbarea vieții acestei familii așa că îndemnăm cititorii noștri să ofere la rândul lor o mână de ajutor.

Oamenii care vor să dea o mână de ajutor îl pot contacta pe Daniel Câșlariu pe Facebook.

[ngg src=”galleries” ids=”4″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *