Press "Enter" to skip to content

10.000 de semnături pentru PRO România în Botoșani!

După PSD și PNL care au anunțat zilele trecute faptul că au strâns 40.000 respectiv 50.000 de semnături pentru candidații la prezidențiale, a venit rândul reprezentanților partidului lui Victor Ponta să își anunțe reușitele.

Mihaela Huncă, deputatul de Botoșani PRO România Botoșani, a emis un comunicat de presă în care anunță faptul că peste 10.000 de botoșăneni susțin candidatura lui Mircea Diaconu pentru președinția României.

Le mulțumesc botoșănenilor, pentru că au înțeles că Mircea Diaconu este un candidat care ajunge la inima românilor, un om din popor, un sprijin real într-un stat dominat de ambiții politice în care nu se  ține cont de dorința alegătorilor: un președinte fără implicare politică, un președinte care vine din mijlocul românilor, pentru români. Am spus întotdeauna că Pro România va sprijini proiectele, iniţiativele care pun pe primul plan cetăţenii şi bunăstarea lor, indiferent de formaţiunea politică din care fac parte cei care le propun. Noi facem o politică bazată pe cetăţeni, pe nevoile şi dorinţele lor! De aceea, Mircea Diaconu este candidatul independent pe care PRO România îl susține la preşedinţia țării. În aceste zile când am stat de vorbă cu mii de botoșăneni, am fost felicitați și sprijiniți în demersul nostru. Oamenii își doresc un președinte apolitic a cărui ușă să fie întotdeauna deschisă pentru români. La alegerile europarlamentare un mare număr dintre români au dat un vot de blam actualei clase politice. Pro România și-a asumat dorința alegătorilor!

Mihaela Huncă, comunicat de presă

Amintim faptul că Mihaela Huncă a fost inițial aleasă pe lista PSD, alegând partidul lui Victor Ponta în septembrie 2018.

Vezi si:  Sondajul IMAS al Europa FM: Klaus Iohannis favorit la alegerile prezidențiale

DISTRIBUIE !

Shares

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *